AFO op bezoek

Regelmatig vinden er tussen fotoclubs uitwisselingen plaats. Vaak worden dan foto’s van de bezoekende fotoclub bekeken en besproken. Afgelopen woensdag 14 juni kregen wij de AFO, wat staat voor Amateur Fotogroep Ouderkerk aan den IJssel op bezoek. We kregen van hen een uitgekiende met zorg samengestelde presentatie voorgeschoteld. Een presentatie met foto’s en gesproken woord waardoor we een goede indruk kregen van waar AFO voor staat.

Na de pauze kregen we allereerst een tien vragen quiz voor onze kiezen, niet echt moeilijk, maar je moet het maar net weten. Uiteindelijk werd de quiz gewonnen door Engel met negen goede antwoorden.

Na de quiz kregen we tekst en uitleg over het veelzijdige programma Photopills. Photopills helpt je om je foto’s van tevoren te plannen. Je bent daardoor altijd op het juiste moment op de juiste plek om de best ogelijke foto te maken (www.photopills.com).

De conclusie over deze avond; verassend, leerzaam. gezellig, interessant, voor herhaling vatbaar. Een conclusie die door de AFO werd gedeeld.