Uitslag fotowedstrijd

Zaterdagochtend 26 november was het dan zover, de bekendmaking van de winnaars van de fotowedstrijd. Het was gezellig druk in het clubgebouw van “IJsclub de Molenhoek” en er hing een gezonde spanning onder de genomineerden. Want ja wie zou de winnaar worden.

Even na 11 uur heette de voorzitter Bertus de Jong iedereen van harte welkom en speciaal burgemeester Segers die tijd had vrijgemaakt om de winnaars bekend te maken en de fotoclub te feliciteren met haar 10-jarig jubileum.
Voorafgaande aan de bekendmaking gaf de voorzitter een korte toelichting welke achtergrond de 4 juryleden hebben en hoe zij uit alle inzendingen de genomineerden heeft geselecteerd en tot de winnaar is gekomen. De foto’s van de genomineerden waren op groot formaat van 30x40 cm afgedrukt en voorzien van een passe-partout. Deze foto’s kregen de deelnemers na afloop mee. Per categorie werden alle vijf de foto’s besproken en daarna de uiteindelijke prijswinnaar bekend gemaakt.

De prijswinnaars uit de categorie “Landschappen in de gemeente Molenlanden” en “Wat is mijn geliefde/unieke plekje in de gemeente Molenlanden” gingen naar huis met een diner bon ter waarde van € 150,00 en een jaar gratis lidmaatschap van de fotoclub.
In de categorie “Kinderen tot 12 jaar” kreeg de winnaar een Nintendo Switch Lite met het spel Mario Kart.
Na afloop werd er nog wat nagepraat en ging iedereen met een met een tevreden gevoel naar huis. 

Categorie "Landschap in de gemeente Molenlanden"

Bianca Kortman uit Papendrecht